Добредојдовте 
на страниците на
Hand & Nails Академијата за
убавина ...
Hand & Nails е сигурен партнер за убавина. Kaj нас ќе најдете детални информации за дизајн на нокти, маникир, педикир, спа, надградба на коса, надградба на трепки, Mayzzee-прамени (ново), шминка, трајна шминка.
Погледнете и информирајте се за нашиот спектар на производи, на пример UV геловите.
Докулку сакате да се запознаете или да ги надоградите Вашите знаења од современата козметологија, повелете во Hand & Nails Academy.
За сите Ваши прашања, контактирајте со нашиот професионален тим
Ваша
Hand & Nails Академија
Не правиме ништо невообичаено, само обичното го правиме извондредно